divendres, 13 de juliol del 2007

Correcció del vídeo de les noies a Desnivel.com

Fa res vam enviar una carta a la revista Desnivel degut a que havien errors en la publicació del vídeo sobre la Competició Internacional d’escalada de bloc que es va celebrar a Rodellar el passat mes de Juny. Per si algú no la va llegir aquí està l’enllaç:

magnetocola.blogspot.com/2007/07/carta-desnivel.html

Dies desprès vam rebre respostes per part de la revista Desnivel que ens comunicava el següent:


Hola Andrea,

Gracies pel teu email.

En referència al nom de Sara Peña lògicament és un error, que ja estem resolent. En breu pujarem una nova versió del vídeo. Sentim no haver arribat a les teves expectatives. Per la pròxima intentarem millorar. No deixis de comunicar-nos les teves opinions.

Salutacions,

Y ara ja tenim els fets! com podreu observar el nombre de Sara Aicart està corregit i ella apareix al vídeo. Objectiu resolt! Aquí us passo l’enllaç:

http://desnivel.com/tus_paginas/videos/object.php?o=15944





Corrección del video de las chicas en Desnivel.com

Hace nada enviamos una carta a la revista Desnivel debido a que habian errores en la publicación del vídeo sobre la Competición Internacional de escalada de bloque que se celebró el pasado Junio en Rodellar. Por si alguien no la ha leido aquí está el enlace:

magnetocola.blogspot.com/2007/07/carta-desnivel.html

Días después obtuvimos respuestas por parte de la revista Desnivel que nos comunicaba lo siguiente:


Hola Andrea,

Gracias por tu email.

Lo de Sara Peña lógicamente es un error, que ya estamos subsanando. En breve subiremos una nueva versión del vídeo. Sentimos no haber llegado a tus expectativas. Para la próxima intentaremos mejorar. No dejes de comunicarnos tus opiniones.

Un saludo,


Y ahora ya tenemos los hechos! como podréis observar el nombre de Sara Aicart está corregido y ella aparece en el vídeo. Objetivo cumplido! Aquí os paso el enlace:

http://desnivel.com/tus_paginas/videos/object.php?o=15944



contador de visitas
visites

2 comentaris:

Sara Aicart ha dit...

Ets una crak tia!!
tu si que saps com fer les coses, una carteta i tot arreglat!!!
moltes gracies per tot guapisima!!

Marieta ha dit...

Ai Andrea Andrea...juajuajua...sembla que s'en fotin equivocant-se amb el teu nom.
I jo em pregunto, per quan una revista seria de muntanya i escalada? perque no es el primer ni l'últim cop que la caguen els de la Desnivel. T'en podria dir varies que n'han fet de molt pitjors...
En fi, sort en tenim de tu Adriana
:)