diumenge, 17 de juny del 2007

Block Digital

La productora Block Digital ja ha presentat el vídeo tan esperat sobre el Campionat d'Espanya de bloc 2007 que es va celebrar a Barcelona (Climbat). El podreu visualitzar a través del següent enllaç:


http://www.top30.es/v_portal/apartados/pl_basica.asp?te=36


En quant a la Copa Catalana de bloc, esperem que hagi anat d’allò més bé!! aquest cop les ganes d'anar a trepar a la roca a pogut amb nosaltres i no hem pogut assistir-hi però ben segur que tothom ha deixat el llistó ben alt... eh! Jordi! La veritat és que feia temps que havíem deixat penjades unes vies a l’escola d’Arbolí, al sector de l’Ermita i ja no podíem més amb el cuquet. Després de dies de repòs, hem aconseguit ajuntar-nos uns quants per anar a escalar, fins que la gana ha pogut amb nosaltres i hem hagut de baixar a dinar- berenar!. Hem estat gaudint d’un dia d’escalada poc calorós i d’una roca excel·lent i molt agraïda, com diria l’Aleix. Però la finalitat del dia més per uns que per altres ha sigut assolida... encadenar vies i pels més golosos deixar la mel a la boca per realitzar una pròxima visita. Així doncs tornarem Arbolí... Us ho recomenem si us voleu endur un munt de vies sabroses i curtetes.




Block Digital


La productora Block Digital ya ha presentado el vídeo tan esperado sobre el Campeonato de España de bloque 2007 que se celebró en Barcelona (Climbat). Lo podeis visualizar a través del siguiente enlace:


http://www.top30.es/v_portal/apartados/pl_basica.asp?te=36


Haciendo referencia a la Copa Catalana de bloque, esperamos que haya ido sobre ruedas. Esta vez las ganas de ir a trepar a la roca ha podido con nosotros y no hemos podido asistir al evento pero segur que todos los participantes han dejado el listón bien alto... eh! Jordi! La verdad es que hacia tiempo que habíamos dejado colgadas unas vías en la Escuela de Arbolí, en el sector de la Ermita y ya no podíamos esperar más. Después de días de reposo, hemos conseguido juntar-nos unos cuantos para ir a escalar, hasta que el hambre ha podido con nosotros y hemos tenido que bajar a comer- merendar. Hemos estado saboreando un día de escalada poco caluroso y de una roca excelente y muy agradecida, como diría Aleix. Pero la finalidad del día más para unos que para otros ha sido conseguida... encadenar vías y para los más golosos dejar la miel en la boca para realizar una próxima visita. Por lo tanto, volveremos Arbolí... Os lo recomendamos a todos aquellos que queráis llevaros a casa un montón de vías sabrosas y cortas.





http://www.blockdigital.com/




contadores de visitas
contador de visites

1 comentari:

Sara Aicart ha dit...

Tenim que fer-lis boicot a aquesta colla de machistes!!!
o demanar-los per les bones que recordin que les dones tenim els mateixos drets que els homes i que aquesta discriminació es propia de l'edad mitjana!!