dimarts, 12 de juny del 2007

Competició espanyola de bloc 2007 a Barcelona


El passat dissabte día 9 de Juny es va celebrar el campeonat d'Espanya de bloc a Barcelona just davant de la Sala Climbat, situada a prop de la Plaça Espanya. Va ser un gran dia i la veritat és que es va disputar un campionat força interessant i d'una manera altament competitiva però amb un general desànim de les mans de les grans figures.



Cris Sharma gaudint de la dificultat que li brindaven els blocs. A. Targarona.

En aquest event hi va participar l'escalador d'èlit convidat Cris Sharma que ens va deleitar amb la seva suavitat a l'hora de realitzar els blocs més durs de la competició sense gaires dificultats. Els mateixos amb els quals molts dels participants van estar lluitant sense parar mentre encara no sonava la campana. Cal destacar que l'esperat Dave Graham també com a escalador convidat no va poder participarhi degut a certes molésties que patia al coll, tot i que es va deixar veure pel campionat.


Berta Martín provant el bloc tot just equipat. A Targarona.

Berta Martín va estar junt amb Patxi Arocena realitzant l'equipació dels blocs junt amb el suport d'altres col·laboradors com Tato entre d'altres.


Éric López en un pas clau d'un dels blocs del campionat. A. Targarona.

La final pertant va quedar potser entre els menys esperats, entre d'altres: En la final masculina Bruno Macías es feia amb el podi, en segon lloc Ignasi Tarrazona i en tercer lloc el jovenet Eric López. En la final femenina Sara Aicart es va fer campiona, seguida d'Esther Cruz i deixant en tercera posició a Daila Ojeda.


Sara Aicart encadenant un dels blocs del campeonat d'escalada d'espanya 2007. A. Targarona.

Edu Marín va quedar en quart lloc i de la mateixa manera que en Dani Andrada van sorprendre als aficionats donant més joc i pas, tant a la competició com als altres participants, és a dir, emoció i nervis al cent per mil.


Edu Marín blocant un pas dur en un dels blocs de la competició d'escalada búlder 2007. A. Targarona.


contadores de visitas
contador visites